Workshops en trainingen

Haal het maximale uit je meetinstrument

De elektrotechniek en de daarbij horende wet- en regelgeving ontwikkelt zich enorm snel. Normen veranderen, technieken verbeteren en toepassingen verbreden. Deze veranderingen zorgen ervoor dat jij je meetinstrumenten anders gaat gebruiken. Ook het beoordelen en bewaren van je meetresultaten vraagt om een moderne manier van werken.

Cursus, workshop of training volgen bij KWx

Voor gebruikers van test- en meetinstrumenten organiseren wij regelmatig workshops waar slim en veilig meten centraal staan. De workshops worden georganiseerd in Oud-Beijerland en Zwolle. Tijdens de praktijkmetingen kun je als deelnemer je eigen meetinstrumenten gebruiken, zodat je de volgende dag direct aan de slag kan gaan.

Schrijf je vandaag nog in voor een praktijkgerichte workshop of training bij KWx en haal het maximale uit je meetinstrument.

Overweeg je een meetinstrument aan te schaffen of heb je er net een aangeschaft? Dan voorzien onze meetworkshops je van de nodige basiskennis om de meest gemaakte (meet)fouten te voorkomen.

Opleidingen en trainingen voor thermografie

Voor beginnende gebruikers van warmtebeeldcamera’s organiseren wij – in samenwerking met IRIS Thermovision – regelmatig praktijkgerichte basistrainingen over infrarood onderzoek. Tijdens deze eendaagse training ga je samen met een Level III thermograaf dieper in op de basisbeginselen van elektrische, bouwkundige én industriële thermografie.

Ook voor de gevorderde thermograaf worden regelmatig trainingen georganiseerd en is er de mogelijkheid om een opleiding tot gecertificeerd thermograaf te volgen.

Incompany cursus of training laten verzorgen door KWx

Wil je als organisatie verder groeien in het veilig en efficiënt gebruiken van test- en meetinstrumenten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een incompany (product)trainingen, gegeven door een van onze productspecialisten. Dit kan voor diverse onderwerpen in de vakgebieden elektrotechnisch meten en Niet Destructief Onderzoek.

Kennisdagen over meten in de elektrotechniek

Door heel Nederland organiseren wij regelmatig gratis kennisdagen voor de installateur, paneelbouwer en inspecteur. In één dagdeel praten wij je bij over nieuwe technieken, meetinstrumenten of andere ontwikkelingen in de elektrotechnische branche. Tijdens deze informatieve sessies kan je ook zelf nieuwe ontwikkelingen en instrumenten uitproberen.

Bekijk het actuele aanbod