Klemmenkasten op maat

Klemmenkasten van HAWKE International op maat, in kunststof of roestvast staal, op klantspecificatie voorzien van het gewenste aantal klemmen en boorgaten op de juiste plek. Hawke heeft een standaard pakket aan klemmenkasten met een vast aantal klemmen én boorgaten op een vaste plek. KWx heeft in Oud-Beijerland de mogelijkheid om dit klantspecifiek snel aan te passen en te leveren.

Inbouwen van klemmen

Standaard worden de klemmenkasten voorzien van Weidmüller klemmen, in de juiste uitvoering, zoals omschreven in de klantspecificatie. Optioneel zijn ook andere merken mogelijk.

Aanpassen van boorgaten

KWx beschikt over een boorinstallatie voor het op maat boren van gaten in kunststof- en roestvast stalen (RVS) klemmenkasten. KWx is door Hawke gecertificeerd om met behoud van het certificaat de klemmenkasten aan te passen. De assemblage van Hawke klemmenkasten is onderdeel van het KWx ISO 9000 certificaat.

Klemmenkasten in verschillende uitvoeringen

De op maat geassembleerde klemmenkasten worden geleverd in kunststof of roestvast staal, inclusief tekening en labels met ATEX certificering. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van ons standaard assortiment Hawke klemmenkasten.

PL513 PL612 PL615 PL620
PL 630 Size 1 Size 2 Size 2L
Size 4 Size 4L