Eindejaarsactie 2018

Test- en meetinstrumenten worden compacter, slimmer en veiliger. Deze veranderingen zorgen ervoor dat jij je meetinstrumenten anders gaat gebruiken. Bij KWx helpen we je graag bij het aanschaffen van nieuwe meetinstrumenten voor jouw toepassing.

Ben je werkzaam als installateur, paneelbouwer, inspecteur of keurmeester en ben je op zoek naar nieuwe meetinstrumenten? Profiteer dan van 1 oktober t/m 31 december van onze acties op verschillende meetinstrumenten.

Bij KWx ben je door meetworkshops, kennissessies en een modern kalibratie- en reparatielaboratorium verzekerd van voldoende support vóór, tijdens en ná je elektrotechnische inspecties.


20% korting op installatie- en apparatentesters van Metrel

Ruil je meetinstrument in!

Zeker meten begint met kennis van de geldende norm en het juiste meetgereedschap. Is je installatie- of apparatentester aan vervanging toe? Stuur je huidige tester naar ons op en ontvang 20% korting op de nieuwste, meest geavanceerde testers van Metrel! Zo ben je verzekerd van jarenlang veilig en deskundig meetplezier.

Meer informatie over deze actie


Metrel’s EurotestPV Pro Set voor de prijs van de Standaard Set

Metrel EurotestPV Pro Set

Veel voorkomende oorzaken van rendementsverlies bij zonnepanelen bevinden zich in de bekabeling, de configuratie of de omvormer van de installatie. Door de PV-installatie periodiek en bij oplevering te inspecteren worden problemen direct inzichtelijk. Met de EurotestPV heb je een moderne tester in handen om deze metingen uit te voeren.

Meer informatie over deze actie


Korting op geselecteerde FLIR warmtebeeldcamera’s

Korting op FLIR warmtebeeldcamera's

Thermografie wordt steeds vaker in verschillende branches toegepast als inspectiemethode. Warmtebeeldcamera’s kunnen elektrische en mechanische gebreken zichtbaar maken die niet met het blote oog vast te stellen zijn. Starten met thermografie? Profiteer tijdelijk van kortingen tot 16% op geselecteerde FLIR warmtebeeldcamera’s!

Meer informatie over deze actie


Korting en gratis GoPro bij een C.A 8336 Power Quality analyzer

Power Quality aanbieding

Door de Power Quality van de elektriciteitsvoorziening inzichtelijk te maken, kunnen we elektrische problemen vroegtijdig waarnemen, opsporen en uitval van bedrijfsprocessen voorkomen. De C.A 8336 Qualistar+ van Chauvin Arnoux is een krachtige één- en driefasen Power Quality analyzer om belangrijke netparameters vast te leggen.

Meer informatie over deze actie


Deze acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties van KWx.