Inruilactie: 20% korting op de nieuwste, meest geavanceerde testers van Metrel

Ruil je meetinstrument in!

Is je huidige installatie- of apparatentester aan vervanging toe? Dan heb je geluk, want tot 1 januari 2019 hebben wij een unieke inruilactie! Stuur je oude meetinstrument op en ontvang 20% korting op de onderstaande Metrel installatie-en apparatentesters.*

Geïnteresseerd in deze aanbieding?

Metrel MI2102BT EurotestXEMetrel MI3102BT EurotestXE installatietester

De EurotestXE is een compacte NEN 1010 installatietester voor inspectie van moderne woonhuis-, utiliteits- en industriële installaties. Het instrument is voorzien van oplaadbare NiMH accu’s, AutoSequence® procedure voor wandcontactdozen, geheugen voor meer dan 1.800 metingen en ingebouwde Bluetooth communicatie.

Metrel MI3152 EurotestXCMetrel MI3152 EurotestXC installatietester

De complete EurotestXC installatietester heeft een touchscreen en Bluetooth communicatie. Dit geeft je veel vrijheid in de bediening en voer je NEN 1010 inspecties nog efficiënter uit. Met de Metrel ES Manager software stel je eenvoudig inspectiestructuren op en verwerk je de meetresultaten in een compleet inspectierapport.

Metrel MI3155 EurotestXDMetrel MI3155 EurotestXD installatietester

De innovatieve EurotestXD is het paradepaardje van Metrel. De tester is ontworpen voor inspecties in industriële omgevingen. Naast alle standaard metingen biedt het instrument diverse andere metingen en functies. Uniek zijn bijv. de automatische meetstappen in AutoSequence® en meetfuncties voor PV-omvormers en EVSE-installaties.

Metrel MI3360 OmegaGTMetrel MI3360 OmageGT apparatentester

De OmegaGT is Metrel’s nieuwste apparatentester voor het uitvoeren van grote aantallen NEN 3140 keuringen. Het touchscreen met digitaal toetsenbord en automatische testprocedures loodsen je snel door verschillende keuringen. Deel je de tester met collega’s? Dan maak je eenvoudig testprocedures en instructies aan per gebruiker.

Geïnteresseerd in deze aanbieding?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 0186 – 633 600.


* Deze aanbieding is alleen geldig voor bestellingen bij KWx Nederland.