Cursus wanddiktemetingen

Cursus wanddiktemetingen Cursus

Helaas, "Cursus wanddiktemetingen" is geweest.

Bekijk hier de aankomende evenmenten.
Datum
Donderdag 14 december 2017
Tijd
09:00 tot 12:00 uur
Kosten
€ 195,- excl. btw.
Docent
Sander van Nieuwenhuijzen
Locatie
Aston Martinlaan 41 / Oud-Beijerland

Naar aanmelden

Tijdens deze cursus komt de basistheorie achter het ultrasoon onderzoek nadrukkelijk naar voren, daarbij wordt er ook gebruik gemaakt van meetopstelling om de theorie in de praktijk te brengen. Een NDT-specialist van KWx maakt met behulp van praktijkopstellingen duidelijk waar de mogelijkheden en valkuilen van ultrasoon onderzoek liggen.

Deelnemers kunnen met eigen óf KWx meetinstrumenten hun eigen vaardigheden toetsen. De docent zorgt voor deskundige begeleiding op de aanwezige testobjecten.

Programma

  • 08:45 – 09:00 – Ontvangst
  • 09:00 – 10:30 – Theorie
  • 10:30 – 10:45 – Korte pauze
  • 10:45 – 12:00 – Praktijk

Aanmelden

Heb je interesse in deze cursus? Meld je dan aan. Dit kan heel gemakkelijk via het formulier op deze pagina. Het aantal deelnemers per cursus is beperkt (max. 12 personen), schrijf je dus snel in!

Annuleren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je onverwachts verhinderd bent, om wat voor reden dan ook. Wij vragen je vriendelijk om dit per e-mail (sales@kwx.nl) aan ons door te geven. De datum van annulering is hierbij van belang:

  • Tot 2 weken voor de start van de cursus kun je kosteloos annuleren. Heb je al betaald? Dan krijg je het cursusgeld volledig teruggestort op je rekening.
  • Annuleer je de cursus binnen 2 weken voor de gepland startdatum, dan brengen wij je het volledige cursusbedrag in rekening.

Als er te weinig aanmeldingen voor een cursus zijn, heeft KWx het recht om deze cursus te annuleren. Vanzelfsprekend krijg je hiervan tijdig bericht.