Electric & Hybrid Marine World Expo

Electric & Hybrid Marine World Expo Evenement

Helaas, "Electric & Hybrid Marine World Expo" is geweest.

Bekijk hier de aankomende evenmenten.
Datum
25, 26 en 27 juni 2019
Locatie
Amsterdam RAI, Nederland
Stand
Hal 12, stand E6075

De internationale vakbeurs voor elektrische en hybride laad- en voortstuwingstechnologieën en componenten voor de maritieme sector.

Electric & Hybrid Marine World Expo is de vakbeurs gericht op elektrische en hybride technologieën voor de maritieme sector. Een wereldwijd evenement met exposanten en bezoekers van over de hele wereld, van scheepseigenaren en scheepsbouwers, ontwerpers en fabrikanten tot haven- en transportbedrijven.

DC breaker switches voor maritieme applicaties

Na het succes van vorig jaar is de KWx ook dit jaar weer aanwezig op de Electric & Hybrid Marine World Expo in Amsterdam. Op onze stand zullen we samen met Astrol Electronic AG de definitieve serie DC breaker switches presenteren.

Deze technologie biedt maximale flexibiliteit voor DC netten aan boord en biedt bescherming tegen kortsluitstromen in elk deel van het netwerk. De snelle afschakeltijd van de DC breaker switch beperkt de foutstroom en minimaliseert een negatieve impact op de belasting. De stroom bereikt geen schadelijke niveaus en kan worden onderbroken zonder vlamboogvorming.

Redenen genoeg om ons te bezoeken op stand nr. E6075!
Vraag nu alvast je gratis toegangsbewijs aan.

Meer informatie?

Neem contact Amit Gajadien of Peter van den Berg.