Henk & Fred Elektro 2019

Henk & Fred Elektro 2019

Helaas, "Henk & Fred Elektro 2019" is geweest.

Bekijk hier de aankomende evenmenten.
Datum
24, 25 en 26 september 2019
Locatie
De Beursfabriek
Adres
Symfonielaan 5, 3438 EX Nieuwegein
Standnummer
Je vindt ons bij collega Hemmink op standnummer 162
Toegangsbewijs

Naar aanmelden

ELEKTRO 2019 is het meest spraakmakende event binnen de elektrotechniek.  Vanaf de eerste stap op de beursvloer word je verrast. Er is veel te zien, te doen en te beleven. Naast de 100 deelnemende bedrijven is de 7.000 vierkante meter gevuld met bruisende pleinen en te gekke innovatiezones.

Zeker Meten aan E-installaties met KWx en Metrel

Vind jij het uitvoeren van een NEN 1010 opleverinspectie moeilijk en tijdrovend? Volg de Speed Clinic NEN 1010 en ervaar het tegendeel.

Bij KWx zetten we ons dagelijks in voor veilig en zeker meten aan elektrische installaties. Dit doen we onder andere door het leveren van hoogwaardige meetinstrumenten, het organiseren van praktijkgerichte meetworkshops én eersteklas dienstverlening via ons RvA geaccrediteerde kalibratie- en reparatielaboratorium.

Ervaar tijdens ELEKTRO 2019 hoe eenvoudig een NEN 1010 inspectie kan zijn. Meld je snel aan voor onze speed clinic en maak het mee!

NEN 1010 inspectie van een moderne laagspanningsinstallatie

In slechts 10 minuten nemen wij je mee door alle onderdelen van de NEN 1010 inspectie van een moderne laagspanningsinstallatie. Hoe? Eén van onze productspecialisten leidt je stapsgewijs langs alle te nemen stappen. Startend bij het meten en visueel inspecteren van PV-panelen, naar de omvormer, de meterkast, eindigend bij het meten van een ESVE-lader. Door te meten, analyseren en documenteren krijg je inzicht in de conditie van de elektrische installatie en maak je risico’s inzichtelijk.

NEN 1010 inspectie van een laagspanningsinstallatie

ELEKTRO 2019 vindt plaats op 24, 25 en 26 september in de Beursfabriek in Nieuwegein. De beursvloer is geopend van 11.00 uur tot 19.00 uur. Je vindt ons bij collega Hemmink op stand 162 en in de Henk & Fred praktijkruimte.

Wil je alvast meer weten over de EurotestXD van Metrel? Lees dan de blog van Kees Compaan over zijn ervaringen met deze installatietester.

Bestel nu je gratis toegangsbewijs

Je krijgt gratis toegang tot ELEKTRO 2019 door vooraf online je e-ticket aan te vragen. Vervolgens ontvang je per e-mail een bevestiging met unieke barcode. Met deze barcode kun je jouw persoonlijke badge op bij de ingang van de beurs afhalen. Natuurlijk is er ook voldoende gratis parkeergelegenheid bij de waar jij als bezoeker gebruik van mag maken.

ELEKTRO 2019 E-TICKET