Installatietraining Hawke kabelwartels

Installatietraining Hawke kabelwartels Cursus

Helaas, "Installatietraining Hawke kabelwartels" is geweest.

Bekijk hier de aankomende evenmenten.
Datum
Neem contact met ons op voor meer informatie
Tijd
9:00 tot 12:00 uur
Kosten
€ 102,- excl. btw.
Vakgebied
Installatietechniek, ATEX, onderhoud en installatie
Locatie
Aston Martinlaan 41 / Oud-Beijerland

Naar aanmelden

De Hawke warteltraining in het kort

KWx is door Hawke gecertificeerd om de warteltraining te verzorgen voor kabelwartels. Tijdens de praktijkgerichte training staan het vergroten van je kennis en installatievaardigheden centraal. Een productspecialist van KWx gaat in één dagdeel praktisch in op onderwerpen die van belang zijn bij het selecteren en installeren van Hawke kabelwartels in een ATEX-omgeving.

Na een theoretisch deel volgt een practicum gedeelte, waar je onder deskundige begeleiding zelf aan de slag gaat met de installatie van explosieveilige kabelwartels type 501/453 Universal en ICG 653 Universal compound wartels.

Voor wie is deze installatietraining bedoeld?

De Hawke warteltraining is bij uitstek geschikt voor monteurs die installatie- en onderhoudswerkzaamheden verrichten in de scheepsbouw, olie- en gasindustrie, petrochemie én de markt voor alternatieve energie en hierbij gebruik maken van Hawke kabelwartels en toebehoren.

Waarom deze installatietraining volgen?

Na het afronden van Hawke warteltraining heb je de basis gelegd voor het veilig en correct installeren van Hawke kabelwartels. Ook weet je welk type wartel je gebruikt, voor welke zone deze geschikt is en welke invloed de omgeving heeft op kabelwartels.

Inhoud

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist, maar houd er rekening mee dat basiskennis over ATEX-richtlijnen en explosieveiligheid bij elektrische installaties wordt geadviseerd.

Practicum

De Hawke warteltraining bevat een practicum onderdeel waarbij je met diverse kabelwartels je installatievaardigheden kunt toetsen.

Afronding

Na afronding van de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Aanmelden

Heb je interesse in deze training? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina. Het aantal deelnemers per cursus is beperkt (max. 10 personen), schrijf je dus snel in!

De deelnamekosten bedragen € 102,- (excl. btw). Lesmateriaal en catering, bestaande uit koffie/thee, zijn hierbij inbegrepen.

Heb je nog vragen? Neem voor meer informatie over deze meetworkshop contact met ons op via 0186 – 633 603 of stuur een e-mail.

Annuleren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je onverwachts verhinderd bent, om wat voor reden dan ook. Wij vragen je vriendelijk om dit per e-mail (sales@kwx.nl) aan ons door te geven. De datum van annulering is hierbij van belang:

  • Tot 2 weken voor de start van de cursus kun je kosteloos annuleren. Heb je al betaald? Dan krijg je het cursusgeld volledig teruggestort op je rekening.
  • Annuleer je de cursus binnen 2 weken voor de geplande startdatum, dan brengen wij je het volledige cursusbedrag in rekening.

Als er te weinig aanmeldingen voor een cursus zijn, heeft KWx het recht om deze cursus te annuleren. Vanzelfsprekend krijg je hiervan tijdig bericht.