Meetworkshop NEN 1010 installatietesters

Meetworkshop NEN 1010 installatietesters Workshop

Datum
Donderdag 1 februari 2018
Tijd
09:00 tot 12:00 uur
Kosten
€ 95,- excl. btw.
Docent
Cor van den Boogert
Locatie
Aston Martinlaan 41 / Oud-Beijerland

Naar aanmelden

Meetinstrumenten aanschaffen is één, de juiste meting toepassen is twee. Normen veranderen, meettechnologieën verbeteren, nieuwe producten ontstaan, toepassingen verbreden. Met alle gevolgen voor het gebruiken van én het beoordelen van meetresultaten.

Gebruikers van NEN 1010 installatietesters nodigen wij van harte uit om zich in te schrijven voor onze workshop.

Wat mag u als deelnemer op deze meetworkshop verwachten?

Een productspecialist van KWx gaat in dagdelen praktisch in op de huidige NEN 1010 normering, waarbij de meettheorie en de meetveiligheid niet zullen ontbreken. Bij het testen en meten gaat het om de praktijk. Hoe en waar maak je op een veilige wijze de juiste meetverbindingen? En hoe beoordeel je het meetresultaat?

De meetpraktijk staat centraal tijdens deze meetworkshop. Deelnemers kunnen met eigen óf KWx meetinstrumenten hun vaardigheden toetsen. De docent zorgen voor deskundige begeleiding op de aanwezige testobjecten.

Programma

  • Ontvangst en introductie deelnemers
  • Theorie achter NEN 1010 metingen
  • Grenswaarden diverse metingen
  • Rapportage van metingen
  • Praktijkmetingen op testsimulator

Aanmelden

Heb je interesse in deze cursus? Meld je dan aan. Dit kan heel gemakkelijk via het formulier op deze pagina. Het aantal deelnemers per cursus is beperkt (max. 12 personen), schrijf je dus snel in!

Annuleren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je onverwachts verhinderd bent, om wat voor reden dan ook. Wij vragen je vriendelijk om dit per e-mail (sales@kwx.nl) aan ons door te geven. De datum van annulering is hierbij van belang:

  • Tot 2 weken voor de start van de cursus kun je kosteloos annuleren. Heb je al betaald? Dan krijg je het cursusgeld volledig teruggestort op je rekening.
  • Annuleer je de cursus binnen 2 weken voor de gepland startdatum, dan brengen wij je het volledige cursusbedrag in rekening.