Meetworkshop Power Quality meetinstrumenten

Meetworkshop Power Quality meetinstrumenten Workshop

Datum
Donderdag 7 december 2017
Tijd
09:00 tot 15:30 uur
Kosten
€ 195,- excl. btw.
Docent
Cor van den Boogert
Locatie
Aston Martinlaan 41 / Oud-Beijerland

Naar aanmelden

Op verzoek van de vele gebruikers van de bekende Qualistar Power Quality analyzers en PEL102/103 Energy Loggers, organiseert KWx een gebruikersdag speciaal bedoeld voor gebruikers die vragen hebben over een juiste toepassing van deze Power Quality meetinstrumenten.

Wat mag u als deelnemer op deze meetworkshop verwachten?

Hoe configureer je de PEL of Qualistar het eenvoudigst? Wat zijn de mogelijkheden van de PAT/PAT2 software? Hoe maak je een specifieke rapportage met de DataView software? Hoe analyseer je de opgenomen data in de PAT software? Welke standaard meetconfiguratie dekt 80% van alle metingen? Hoe meet je op een juiste wijze aanloopstromen? Wat valt binnen en buiten de normering? Bovendien willen wij graag de ervaringen weten van de gebruikers en tevens de laatste ontwikkelingen delen.

Programma

  • Wat verstaan we onder Power Quality
  • Normering rondom Power Quality
  • Qualistar configuratieparameters
  • Voorbereiding Qualistar metingen
  • Meetveiligheid door juiste meettoebehoren
  • Praktijkcases op basis van Qualistar en PEL monitoring
  • Rapportage voorbeelden met DataView software

Aanmelden

Heb je interesse in deze cursus? Meld je dan aan. Dit kan heel gemakkelijk via het formulier op deze pagina. Het aantal deelnemers per cursus is beperkt (max. 12 personen), schrijf je dus snel in!

Annuleren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je onverwachts verhinderd bent, om wat voor reden dan ook. Wij vragen je vriendelijk om dit per e-mail (sales@kwx.nl) aan ons door te geven. De datum van annulering is hierbij van belang:

  • Tot 2 weken voor de start van de cursus kun je kosteloos annuleren. Heb je al betaald? Dan krijg je het cursusgeld volledig teruggestort op je rekening.
  • Annuleer je de cursus binnen 2 weken voor de gepland startdatum, dan brengen wij je het volledige cursusbedrag in rekening.

Als er te weinig aanmeldingen voor een cursus zijn, heeft KWx het recht om deze cursus te annuleren. Vanzelfsprekend krijg je hiervan tijdig bericht.