NEN 1010 kennissessie 2019

NEN 1010 kennissessie 2019 Evenement

Helaas, "NEN 1010 kennissessie 2019" is geweest.

Bekijk hier de aankomende evenmenten.
6 maart 2019
KWx B.V. (Aston Martinlaan 41, Oud-Beijerland)
Ochtendsessie
09:00 uur tot 12:00 uur
Middagsessie
13:00 uur tot 16:00 uur

Het uitvoeren van NEN 1010 inspecties met de nieuwste generatie installatietesters van Metrel

Elektrische installaties in woningen, bedrijfs- en industriepanden moeten voldoen aan de NEN 1010 norm. Dit geldt voor nieuwe installaties, maar ook voor bestaande installaties die worden uitgebreid. Tijdens deze kennissessie gaan we in op deze norm en de daarbij horende metingen.

Slimmer en sneller inspecteren met de Metrel EurotestXD installatietester, de iPhone onder de installatietesters

Er is iets gebeurd op het gebied van installatietesters dat je als e-installateur of inspecteur niet wil missen! Er is een nieuwe generatie installatietesters op de markt, klaar voor de toekomst. De EurotestXD is door Metrel ontwikkeld vóór en dóór inspecteurs. En dat merk je: het snel en efficiënt uitvoeren van inspecties was nog nooit zo eenvoudig.

Kennissessie NEN 1010Eindelijk een instrument met voldoende accucapaciteit om de hele dag te meten. En met een mooie set accessoires, bijvoorbeeld voor het volledig automatisch meten aan laadinrichtingen voor auto’s.

In het tweede deel van deze kennissessie gaan we in op de filosofie, functionaliteiten en software van deze nieuwe EurotestXD, die wij met recht de iPhone onder de installatietesters durven noemen.

Schrijf je vandaag nog in voor een gratis sessie bij jou in de buurt!

Begin maart organiseren wij de gratis kennissessie in Oud-Beijerland. De ochtendsessie duurt van 9:00 tot 12 uur, de middagsessie van 13:00 tot 16:00 uur. Meld je vrijblijvend aan via het onderstaande formulier.
Na ontvangst van je aanmelding ontvang je uiterlijk 5 werkdagen voorafgaand aan de kennissessie de definitieve bevestiging met meer informatie.

Mocht je op één van de data niet kunnen? Schrijf je dan alsnog in, bij voldoende belangstelling organiseren we een extra sessie.

Programma

  • Inloop en welkom
  • Presentatie ‘Theorie achter NEN 1010 inspecties’
  • Korte pauze (incl. koffie/thee)
  • Presentatie ‘De Metrel EurotestXD, de iPhone onder de installatietesters’
  • Demonstratie en praktijkmetingen
  • Afsluiting

Meld je gratis aan voor de NEN 1010 kennissessie 2019