Solar Solutions 2019

Solar Solutions 2019 Evenement

Helaas, "Solar Solutions 2019" is geweest.

Bekijk hier de aankomende evenmenten.
Datum
19, 20 en 21 maart 2019
Tijdstip
10:00 tot 18:00 uur
Locatie
Expo Haarlemmermeer
Standnummer
B15 (KWx B.V.)
Gratis E-ticket

Zeker meten, registreren en analyseren

Het aantal zonnestroominstallaties neemt ook in 2019 weer fors toe. Helaas zien we gelijktijdig ook een toename van het aantal (dak)branden veroorzaakt door zonnepanelen. Experts slaan alarm over de doorgaans slechte kwaliteit van de PV-installatie, die in veel gevallen niet voldoet aan de eisen conform de NEN 1010.

Voor het aanleggen van veilige laagspanningsinstallaties, waaronder PV-installaties, is NEN 1010 al jaren de norm. Binnen die norm valt niet alleen het wisselstroomgedeelte (AC) van de zonnepanelen tot aan de omvormer, maar ook het gelijkstroomgedeelte (DC) vanaf de omvormer naar de panelen.

Behalve elektrotechnische inspectie kan er ook thermografische inspectie worden toegepast om defecten bij zonnepanelen zichtbaar te maken. Denk hierbij aan het opsporen van vocht- en vervuilingsproblemen, defecte cellen en delaminatie.

Metrel installatietesters voor PV-installaties

Door hoogwaardige meetinstrumenten te leveren maakt KWx maakt zich sterk voor kwalitatieve én veilige elektrische installaties. De meetinstrumenten van Metrel en FLIR sluiten perfect aan op het ‘Zeker Meten’ concept voor oplevering en analyse van PV-installaties. Tijdens de Solar Solutions vakbeurs worden beide merken gepresenteerd.

Is het uitvoeren van opleverinspecties van zonnepanelen moeilijk en tijdrovend? Meld je aan voor de Speed Clinic Inspecteren van PV-installaties en ervaar het tegendeel! Leer hoe je met de opleverkeuring aan de NEN 1010 en de daaraan verbonden NEN-EN 62446 voldoet.

Deze beurs bezoeken? Gebruik deze registratielink en de registratiecode 2019KWX voor een gratis e-ticket.

Meer informatie over de beurs, over de seminars, de innovaties en over route en bereikbaarheid vindt u op www.solarsolutions.nl.