Veilig Zonnen: over meten aan PV-installaties (waarom, wat en waarmee)

Veilig Zonnen: over meten aan PV-installaties (waarom, wat en waarmee) Evenement

Type evement:
Webinar
Datum:
Donderdag 9 april
Tijdstip:
Live vanaf 10:00 uur
Spreker:
Kees Compaan
Aanmelden:
Via aanmeldlink onderaan deze pagina

We kennen allemaal de risico’s van onveilig zonnen. Onveilige PV-installaties brengen minstens zoveel risico’s met zich mee. Wanneer het fout gaat, zijn de gevolgen vaak niet te overzien. Daarom wil jij als installateur maar al te graag weten of jouw PV-installaties veilig zijn. Maar hoe maak je dat inzichtelijk?

Inspectie en foutopsporing bij E- en PV-installaties

Oplever- en inspectiemetingen maken problemen vroegtijdig zichtbaar waardoor schade door kortsluiting of brand voorkomen kunnen worden. De meetinstrumenten en trainingen van KWx vormen de basis voor foutopsporing, monitoring en inspectie van E- en PV-installaties. Hiermee maak jij het verschil in het waarborgen van elektrische veiligheid.

Tijdens het webinar ‘Veilig Zonnen’ leidt onze PV-expert Kees Compaan je op praktische wijze door alle te nemen stappen van het veilig installeren, opleveren en snel en efficiënt fouten opsporen aan PV-installaties.

EmaZys Z200 PV-analyzer

Ons revolutionaire, nieuwe product voor het opsporen en lokaliseren van fouten in PV-strings, komt ook uitgebreid aan bod. Met dit meetinstrument breng je snel en nauwkeurig veel voorkomende problemen zoals slechte connectoren en PID effecten in kaart. Een investering die zichzelf snel terugverdient!