LanTEK IV, de toekomst in het certificeren van netwerkkabels

IDEAL Networks LanTEK IV

  • 7 seconden testtijd voor Cat 6A
  • Unieke VisiLINQ™ permanent link adapters
  • Certificeert tot Cat 8 standaarden
  • Meting van TCL en Resistance Unbalance
  • Configureren vooraf verhoogt de efficiëntie
  • Sapphire Care Plan minimaliseert kosten

LANTEK IV

De LanTEK IV kabelcertificeerder van IDEAL Networks zet een grote stap vooruit in het certificeren van koper- en glasvezelkabels. Met de nieuwe functies van de LanTEK IV test je sneller, gemakkelijker en efficiënter. Het certificeren van koper- en glasvezelkabels is door IDEAL Networks opnieuw gedefinieerd tot een niveau wat de verwachtingen overtreft.

De verbeterde user interface bestaat onder andere uit de VisiLINQ™ permanent link adapters én een touchscreen met hoge resolutie. De VisiLINQ™ meetkoppen hebben een bedieningsfunctie op de kop én een visuele terugkoppeling van het resultaat. Doormiddel van gekleurde LED op de meetkop krijg je als gebruiker direct te zien wat de status is. Om het compleet en nog sneller te maken laat de LanTEK IV een duidelijk geluidssignaal horen afhankelijk van de uitkomst van de test.

VisiLINQ LanTEK IV

Sneller en uitgebreider certificeren: de LanTEK IV test een Cat6A netwerk kabel in slechts 7 seconden. Daarnaast test het instrument verbindingen tot Cat8, inclusief TCL en onbalans.

Maar dat is niet het enige: de LanTEK IV is een toekomstbestendige investering. De certificeringstesten worden door het meetinstrument nu al uitgevoerd met een frequentiesweep tot 3.000MHz en gaat daarmee verder dan de huidige standaarden. Hierdoor kan, zonder opnieuw te hoeven meten, de ruimte worden bepaald voor toekomstige ISO/TIA test standaarden.

Hoe mooi zou het zijn om in het veld te kunnen overleggen met een collega of helpdesk? De LanTEK IV maakt het voor je mogelijk via de IDEAL Anyware cloud: in real-time samenwerken tussen werkvoorbereider en veldtechnici. Maar ook live ondersteuning vanuit de IDEAL Networks support is nu mogelijk.

Ook kun je met de IDEAL Anyware Cloud oplossing de metingen volledig voorbereiden om zo in het veld efficiënt te werk te kunnen gaan.

R163000

Art. nr. R163000

LanTEK IV-500MHz kabelcertificeerder
TIA Categorie 6A/ ISO Klasse EA
LanTEK IV instrument en remote unit, Li-ion accu (2), Universele netvoedingsadapter(2), USB kabel, schouderband (2), verkorte gebruiksaanwijzing, draagkoffer, CAT6A RJ45 VisiLINQ Permanent Link Adapters (2)
R163001

Art. nr. R163001

LanTEK IV-3000MHz kabelcertificeerder
TIA Categorie 8/ ISO Klasse I/II
LanTEK IV instrument en remote unit, Li-ion accu (2), Universele netvoedingsadapter(2), USB kabel, schouderband (2), verkorte gebruiksaanwijzing, draagkoffer, CAT8 RJ45 VisiLINQ Permanent Link Adapters (2)
R164008

Art. nr. R164008

FiberTEK IV-MM LED Kit
Twee multimode FiberTEK IV modules, afsluitbare draagkoffer, SC, FC, ST adapters voor modules (2 per set), SC-SC patchkabels, 6x 9μm MMF) volgens ISO/IEC 14763-3 standaard, verkorte gebruiksaanwijzing. Compatibel met LanTEK IV.
R164009

Art. nr. R164009

FiberTEK IV-SM Laser Kit
Twee single-mode FiberTEK IV modules, afsluitbare draagkoffer, SC, FC, ST adapters voor modules (2 per set), SC-SC patchkabels, 6x 9μm MMF) volgens ISO/IEC 14763-3 standaard, verkorte gebruiksaanwijzing. Compatibel met LanTEK IV.
R164010

Art. nr. R164010

FiberTEK IV-MM LED & SM Laser Kit
Twee multimode FiberTEK IV modules, twee single-mode FiberTEK IV modules, afsluitbare draagkoffer, SC, FC, ST adapters for modules (2 per set), SC-SC patchkabel, 6 x 9μm, 6 x 50μm volgens ISO/IEC 14763-3 standaard, verkorte gebruiksaanwijzing. Compatibel met LanTEK IV.

IDEAL Networks Sapphire Care PlanSapphire Care Plan

Complete bescherming voor jouw LanTEK III/IV certificeerder

Het nieuwe Sapphire Care Plan voor de LanTEK III en IV is ontwikkeld om daarmee stilstand te voorkomen en de cost of ownership te minimaliseren. Tevens is het een middel om onvoorziene reparatiekosten te voorkomen.