CEAG (Eaton)

CEAG (Eaton)

Als voorraadhouder van CEAG (ook wel bekend als Eaton Crouse-Hinds) is KWx de perfecte partner voor explosieveilige verlichting (van handlampen tot FL- en LED-armaturen) en diverse EX schakelmateriaal, stekers, connectoren en wandcontactdozen. De producten van CEAG staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en dat zijn precies de kernwaarden die KWx ook nastreeft.

Explosieveilige verlichting

Explosieveilige verlichting is één van de productgroepen waar CEAG onbetwist meedraait in de top. CEAG heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om de fabricage van hoge kwaliteit EX-verlichting. KWx heeft onder andere de ELLK en ELLM armaturen in grote aantallen op voorraad en heeft deze al voor veel projecten in binnen- en buitenland geleverd.

Naast bovenstaande heeft CEAG tevens diverse draagbare verlichtingsoplossingen in het assortiment, variërend van robuuste zoeklichten tot handzame zaklampen. Deze producten zijn geschikt voor gebruik in zone 1 en zone 2.

KWx is tevens de exclusieve voorraadhouder van de nieuwste PXLED armaturen.

Explosieveilig schakel- en contactmateriaal

CEAG heeft KWx aangesteld als voorraadhoudend partner van explosieveilig schakel- en contactmateriaal. Het assortiment bestaat onder andere uit EX stekers, connectoren en wandcontactdozen. Daarnaast bevat het productenpakket veiligheid – en netspanningsschakelaars.

Producten van CEAG