Hitachi AIC

Hitachi AIC

Hitachi AIC Japan biedt een complete range aan aluminium elektrolytische condensatoren inclusief alle bijbehorende documenten zoals productkarakteristieken, prestatiegegevens, etc. Het brede aanbod voor vermogenselektronica-applicaties voldoet aan alle denkbare toepassingen en eisen.

Hitachi biedt de hoogst denkbare spanningsklassen in zeer compacte designs, gecombineerd met een zeer hoge betrouwbaarheid.

Toepassingen

Hitachi AIC producten worden toegepast in de volgende sectoren:

  • Professionele power supplies voor industriĆ«le, wetenschappelijke en medische toepassing, statische frequentieregelingen/ Servo-systemen, tractie-aandrijvingen en boordnetvoedingen, UPS, windturbines en solar omvormers.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Hitachi blinkt met name uit in betrouwbaarheid. De laagste failure rate in de markt is het tastbare bewijs hiervan. Het field failure rate van <0,5 FIT is de laagste in de markt voor aluminium-elektrolytische condensatoren en is het gevolg van het voortdurende streven naar kwaliteit.

Ontwikkelingen

Naast de focus op kwaliteit en betrouwbaarheid streeft Hitachi ernaar om de technische grenzen uit te breiden en nieuwe normen te stellen. Zowel de ontwikkeling van technologie voor nominale spanningen in het bereik van 550 en 600 Vdc, alsook de combinatie van 400V nominale spanning en 50mF zijn mijlpalen die Hitachi heeft bereikt.