MEDC (Eaton)

MEDC (Eaton)

Producten van MEDC zijn via KWx uitsluitend verkrijgbaar voor de Belgische markt.

Hazardous Area Communications van MEDC by Eaton

EATON’s Crouse-Hinds bevat communicatie welke voor gevaarlijke omgevingen, explosieveilige atmosferen, zware industriële en maritieme omgevingen ontworpen is. Vertrouw op Eaton ’s uitgebreide waaier van innovatieve en geïntegreerde signalering, communicatie en bewakingssystemen, alsmede service en ondersteuning – van oorspronkelijke definitie systeem door middel van het ontwerp en de service.

Manual alarm call points

MEDC manueel bedienbare alarmpunten zijn geconstrueerd met de bedoeling om bij verificatie van brand of nood toestanden het alarm te triggeren door een druk op de knop of het glas te breken. LED status indicatoren en adresseerbare locaties zijn optioneel binnen het systeem. Deze manuele call points voldoen aan de Europese industriële en brand applicatie standaards.

Beacon/strobes

MEDC bied een scala aan beacons en strobes waaronder: knipper & steady state indicatoren roterende units. Deze kunnen worden gebruikt om te waarschuwen voor potentiële gevaren of geven de status van plantaardige producten, gas – en olielekkages, evacuatie waarschuwingen weer en veel meer… De signalen kunnen werken als afzonderlijke eenheden of in een groter systeem worden opgenomen zoals een brandmeldcentrale. Er zijn een groot aantal uitvoeringen en lenskleuren beschikbaar

Sounders / Horns (Sirenes / Hoorns)

MEDC sounders en horns beschikken over een variëteit aan tooninstellingenof stem boodschappen. Sirenes en hoorns worden gebruikt om te waarschuwen voor (potentieel) gevaarlijke situaties of instructies door te geven. De alarmen kunnen opereren als stand-alone units of in een waarschuwingssysteem worden geïntegreerd. De sounders en hoorns output dB(A) is gemeten volgens de Europese standaard op een afstand van 1 meter.

Speakers

MEDC’s scala aan heavy duty, industriële en commerciële speakers zijn ontworpen om aan public adress, voice alarm (ontruiming) en achtergrondmuziek te voldoen. De luidsprekers kunnen in het algemeen functioneren als stand-alone units of als onderdeel van een 100V of 70V lijn systeem. Bovendien is er een breed scala van geluid niveaus (dB/Watt) beschikbaar. De luidsprekers voldoen aan de Europese normen (gemeten aan 1 Watt/1 meter).

Status Lights

MEDC biedt een breed scala van signaal lichten aan voor potentiële explosieve atmosferen en zwaar industriële omgevingen. Status lichten worden veel gebruikt in olie, gas en petrochemie plants en in andere zware industriële plants waarbij de meerdere gekleurde lamp combinaties worden gebruikt om de status aan te geven in specifieke zones.

Combination Units

MEDC combinatie units zijn gemaakt met als doel om zowel audio als visueel melding te maken van een noodsituatie. De mogelijke combinaties units zijn geschikt voor zowel zware industriële omgevingen in on als off-shore olie, gas en petrochemische industrie.

FHF Telephones

MEDC bied nu ook een reeks van analoge en VOIP telefoons van Funke + Huster Fernsig (FHF). FHF voorziet een breed scala telefoons voor zware industriële omgevingen, off-shore plants, petrochemie en veel meer. De telefoons voor explosie vrije omgevingen zijn ATEX, IECEX, UL en GOST gecertificeerd!

Lees meer

Producten van Cooper MEDC