Redapt (Eaton)

Redapt (Eaton)

Redapt is een bekende speler op de markt voor onder andere explosieveilige adaptors, reducers, blindpluggen en breather drains. Redapt is inmiddels een merk van Eaton en onder deze naam gaat men onverminderd door met het produceren van hoogwaardige ATEX producten. Redapt kenmerkt zicht door een flexibele instelling en snelle levertijden. KWx is de officiële importeur voor alle Redapt materialen en heeft dit in grote hoeveelheden op voorraad liggen.

Adaptors & Reducers

Redapt levert een breed pakket aan Ex-de adapters en reducers die voldoen aan de IECEx, ATEX en andere internationale certificeringen. Door de grote diversiteit aan producten is Redapt in staat om voor elke situatie een geschikte oplossing te leveren.

Breather-drain pluggen

De Redapt breather-drain is uitermate geschikt om toe te passen in explosieveilige behuizingen binnen de olie- en gasindustrie.

Vocht en lucht worden via het speciaal geïntegreerde filter naar beneden afgevoerd waarna het door de speciale openingen naar buiten wordt afgevoerd. De openingen laten ook lucht naar binnen om het apparaat voldoende ventilatie te bieden en om vochtophopingen te voorkomen. Het installeren van een breather drain helpt om mogelijke condensatie en interne corrosie te voorkomen. Dit komt op lange termijn de levensduur van uw explosieveilige apparaten ten goede.

Stopping pluggen

Om kabelingangen af te dichten waar geen kabel doorgevoerd hoeft te worden, kan gebruik gemaakt worden van de diverse stopping plugs van Redapt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen A&B pluggen (Ex-d), Domehead pluggen (Ex-de) en Hex head pluggen (Ex-e).

Toebehoren

Naast bovenstaande producten levert Redapt nog diverse toebehoren zoals contramoeren, afdichtringen en aardlippen.

Redapt

Producten van Redapt