Business as unusual, welke maatregelen neemt KWx rondom COVID-19

19 maart 2020

Business as unusual, welke maatregelen neemt KWx rondom COVID-19

Business as unusual… dat is het zeker nu het coronavirus actief is. Gezondheid en veiligheid van onze klanten, collega’s en omgeving hebben de hoogste prioriteit bij KWx. Vanzelfsprekend nemen wij alle RIVM (hygiëne-)maatregelen om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. In dit schrijven informeren wij je over de maatregelen die voor jou als klant van belang zijn.

Onze bereikbaarheid

Fysieke afspraken met onze accountmanagers en andere medewerkers kunnen tot 6 april niet doorgaan. De meeste KWx medewerkers werken momenteel vanaf huis. Zij zijn telefonisch of per e-mail goed bereikbaar.

Heb je een vraag over je offerte of levertijd of wil je meer weten over een oplossing of product? Neem dan contact met ons op: sales@kwx.nl / 0186-633600.

Afspraken en vergaderen

Ook bezoek aan KWx in Oud-Beijerland hebben wij tot een minimum beperkt. Omdat wij persoonlijk contact erg belangrijk vinden en face-to-face vergaderen momenteel niet lukt, spreken wij je graag via Microsoft Teams of Skype.

Orders en logistiek

Onze logistieke collega’s werken volop aan de verwerking van je orders. Deze blijven wij als gewoonlijk uitleveren. Wij staan daarbij in nauw contact met onze leveranciers om dit te blijven borgen.

Kalibraties en reparaties via MeterCare

Het kalibreren en repareren van je meetinstrumenten gaat gewoon door. Ons team werkt in 2 ploegen, de bereikbaarheid en servicegraad leidt hier vooralsnog niet onder.

Trainingen en workshops

Onze trainingen en workshops proberen we zoveel mogelijk, al dan niet op aangepaste wijze, digitaal te laten plaatsvinden. Deelnemers worden hiervan op de hoogte gesteld. Een actueel overzicht van geplande webinars vind je op onze evenementenpagina.

Mocht het RIVM aanvullende maatregelen adviseren, dan passen ook wij onze maatregelen daarop aan. We houden je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

We gaan voor zoveel mogelijk business as usual!

Deel dit bericht