Waarom HAWKE kabelwartels tot de absolute top behoren

28 mei 2019

Waarom HAWKE kabelwartels tot de absolute top behoren

Dankzij de brede toepasbaarheid, lange levensduur en de eenvoudige en snelle installatie- en inspectiemogelijkheid staan de Hawke Ex kabelwartels in de markt bekend als absoluut A-merk. Zoals het een A-merk betaamt, streeft Hawke continu naar productoptimalisatie om de toegevoegde waarde voor de eindgebruiker te verhogen.

Als exclusieve leverancier van Hawke Ex kabelwartels is KWx dan ook trots mede te kunnen delen dat deze wartels op verschillende punten geoptimaliseerd zijn, met verbluffende gebruikersvoordelen als resultaat.

Een tipje van de sluier

De basisfunctie van de wartels blijft uiteraard gelijk. Echter, om de installatie nog verder te vereenvoudigen en de montagetijd te verkorten, zijn de wartels op essentiële punten aangepast en daarmee voorzien van unieke nieuwe eigenschappen. Hierdoor is onder andere de inspectie in een later stadium eenvoudiger en sneller uit te voeren. Kortom, voordelen die grote tijd- en kostenbesparing opleveren.

Prijzen en beschikbaarheid

  • De artikelcodering blijft ongewijzigd.
  • De prijzen van de vernieuwde wartelseries blijven gelijk.
  • Wil je de huidige wartels ontvangen? Plaats dan je bestelling vóór 15 juni a.s.
  • Bestellingen die vanaf 15 juni worden geplaatst, betreffen de nieuwe wartels.
  • De verwachte beschikbaarheid is medio oktober 2019.

Kortom: wil je de huidige wartels nog bestellen, houd hier dan rekening mee in het bestelproces en met 14 juni 2019 als uiterste besteldatum.

Meer informatie?

Waarschijnlijk ben je naar aanleiding van deze pagina benieuwd naar de unieke eigenschappen van de vernieuwde Hawke EX-wartels en de voordelen van deze producten in productie- en bedrijfsprocessen.

Onze accountmanagers Leendert Groeneweg (06-33138568) en Melvin Sedney (06-19373411) zijn beschikbaar voor al je vragen en komen desgewenst graag langs om de voordelen van de vernieuwde wartels persoonlijk toe te lichten. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met onze binnendienst.

Deel dit bericht