FLIR voegt LT warmtebeeldcamera toe aan de ONE PRO serie

01 september 2018

FLIR voegt LT warmtebeeldcamera toe aan de ONE PRO serie

De bekende en populaire warmtebeeldcamera’s uit de FLIR ONE serie hebben er een familielid bij. De nieuwe FLIR ONE PRO LT is uitgerust met veel functies die we kennen van de in 2017 geïntroduceerde PRO serie. Net als de FLIR ONE PRO is de PRO LT verkrijgbaar in Android en iOS uitvoering met verstelbare USB-C of Lightning connector.

FLIR ONE PRO LT voor Android en iOS

Schiet scherpe warmtebeelden met de FLIR ONE PRO LT

Ondanks de lagere resolutie en het kleinere meetbereik maakt de camera scherpe en overzichtelijke warmtebeelden, onder andere door het toepassen van VividIR beeldverwerking en MSX technologie. Deze technieken combineren en verscherpen het warmtebeeld met details van een normaal beeld, waardoor temperatuur gerelateerde problemen snel opgespoord kunnen worden.

FLIR ONE Pro LT NIEUW FLIR ONE Pro
Thermische pixelgrootte 17 μm 12 μm
Thermische resolutie 80 × 60 pixels 160 × 120 pixels
Thermische gevoeligheid 100 mK 70 mK
Meetbereik -20°C tot 120°C -20°C tot 400°C
Adviesprijs € 299,00 excl. btw. € 399,00 excl. btw.

Maak, analyseer en deel je warmtebeelden

Met de FLIR ONE app heb je alles in huis om je warmtebeeldcamera in te stellen, infraroodbeelden te analyseren en resultaten te delen. De nieuwste versie geeft je de mogelijkheid om verschillende spottemperatuurmeters in te stellen en aangepaste on-screen registratiegebieden vast te leggen. Ook voorziet de gratis app je van praktische tips om temperatuur gerelateerde problemen op te lossen.

Deel dit bericht