FLIR ONE PRO warmtebeeldcamera voor Android en iOS smartphones

27 september 2017

FLIR ONE PRO warmtebeeldcamera voor Android en iOS smartphones

Compacte warmtebeeldcamera voor iOS en Android

De derde generatie FLIR ONE warmtebeeldcamera’s bouwt voort op het succes van de vorige generaties. Deze insteekmodule voor zowel Android als iOS smartphones maakt thermografie toegankelijker dan ooit. Met de nieuwe OneFit™ connector is de FLIR ONE voor nog meer toesteltypes geschikt en de extra lange aansluiting maakt het mogelijk om de camera aan te sluiten zonder de beschermhoes van je telefoon te verwijderen.

FLIR ONE Pro

Voor de veeleisende gebruiker brengt FLIR nu voor het eerst een Pro versie van de FLIR ONE uit. Dit model beschikt over een aantal extra functies die het toestel geschikt maken voor professioneel gebruik. Door de thermische resolutie van 160 x 120 pixels heeft dit model 4 keer zoveel beeldpunten als de standaarduitvoering. Daarnaast is de FLIR ONE PRO voorzien van meerdere instelbare spot meetpunten en VividIR technologie voor geavanceerde beeldverwerking.

Uit voorraad leverbaar. Neem contact met ons op.


FLIR ONE

De FLIR ONE is voorzien van een infraroodcamera met een thermische resolutie van 80 x 60 pixels en is voorzien van de gepatenteerde MSX-techniek. Deze slimme techniek combineert de digitale en thermografische cameralens om nog meer details zichtbaar te maken.

Verzamelde data kan eenvoudig gedeeld worden met derden of geanalyseerd worden via het gratis softwarepakket FLIR TOOLS.

Levertijd onbekend. Neem contact met ons op.

Deel dit bericht