FLIR voegt E53 toe aan de Award-winnende Exx-serie

26 februari 2018

FLIR voegt E53 toe aan de Award-winnende Exx-serie

Professionele warmtebeeldcamera’s voor thermografische inspectie komen ongetwijfeld uit de Exx- en Txx-serie van FLIR. Deze robuuste en nauwkeurige meetinstrumenten maken (door het contactloos meten van temperatuur) elektrische en mechanische problemen zichtbaar, voordat er uitval van bedrijfsprocessen of dure reparaties naar voren komen.

Begin februari heeft FLIR de E53 toegevoegd aan de Exx-serie warmtebeeldcamera’s. Hiermee maakt het Amerikaanse bedrijf handheld thermografische camera’s toegankelijker voor (semi)professionals in de industriële en bouwkundige sector.

De Exx-serie won in 2017 de Red Dot Award en werd uitgeroepen tot “best of the best” product in de categorie Tools & Design.

Warmtebeeldcamera voor serviceprofessionals

De E53 warmtebeeldcamera is uitgerust met een infrarood detector van 240 x 180 pixels en meet temperaturen tot 650°C. Daarnaast is de camera voorzien van een 4 inch touchscreen, Bluetooth-, WiFi- en METERLiNK communicatie en nog meer eersteklas functies die kenmerkend zijn voor de serie.

Deze eigenschappen en een adviesprijs onder € 5.000,- maken van de FLIR E53 een ideale warmtebeeldcamera voor serviceprofessionals die thermografie gebruiken voor elektrische, mechanische of bouwkundige inspecties.

De FLIR E53 is per direct leverbaar via KWx Meetinstrumenten.

Deel dit bericht