Dit is hét moment om te beginnen met Power Quality onderzoek

12 juli 2018

Dit is hét moment om te beginnen met Power Quality onderzoek

Ontvang een gratis GoPro Hero camera + spectaculaire korting op de C.A 8336 Power Quality analyzer van Chauvin Arnoux!

Een goede Power Quality zorgt voor minder energieverlies en een optimalisatie van de energie-efficiëntie van de elektrische installatie. Door de kwaliteit van de elektriciteitsvoorziening inzichtelijk te maken, kunnen we problemen vroegtijdig waarnemen, opsporen en uitval van bedrijfsprocessen voorkomen. Inmiddels is het uitvoeren van Power Quality onderzoek een ongeschreven regel binnen de industriële-, utiliteit- en woningbouwsector.

Bij KWx vinden wij het belangrijk dat dergelijk onderzoek op een professionele manier wordt uitgevoerd en dat meetresultaten representatief en betrouwbaar zijn. Bij het uitvoeren van een Power Quality onderzoek is het gebruik van een professionele analyzer zeker een vereiste.

Deze maanden zetten wij het paradepaardje van Chauvin Arnoux in de spotlights: de C.A 8336 Qualistar+ één- en driefasen Power Quality analyzer. Op dit meetinstrument geven wij eenmalig een spectaculaire korting. Dit is niet alles… Wanneer je voor november bestelt, ontvang je van ons een GoPro camera bij je bestelling!

Alles voor een veilige Power Quality analyse

Qualistar C.A 8336 Power Quality Analyzer DataViewDe C.A 8336 is een krachtige, Nederlandstalige Power Quality analyzer met een ongekend groot geheugen. Met de meegeleverde toebehoren wordt het aansluiten een eenvoudige klus. Het instrument legt alle belangrijke netparameters vast, waaronder inschakelstromen gedurende 10 minuten, harmonischen en Cos Phi vermogen.

Het C.A 8336 actiepakket bestaat uit:

  • C.A 8336 Qualistar+ (CAT IV – 600V)
  • Voedingsadapter via meetingangen
  • 5 magneetpennen voor spanningsmeting
  • 9 kabelhaspel doosjes
  • DataView rapportagesoftware voor Windows
  • GoPro Hero camera

Tijdelijk voor € 3.150,- en een originele GoPro Hero camera!
Normale (advies)prijs € 3.990,- excl. btw.

Heb je nog geen AmpFlex stroomsensoren? Bestel dan ook 4 stuks AmpFlex MA193 (art. nr. P01120580). De stroomsensoren bieden wij i.c.m. deze actie eenmalig aan voor slechts € 450,- (normaal € 756,-).

Vragen over deze actie of direct bestellen?

Heb je vragen over deze actie of wil je direct bestellen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0186 – 633 603 of laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. De actieperiode loopt van: 12 juli t/m 31 december 2018.

 

Deel dit bericht