References

De producten van KWx worden overal gebruikt

KWx is trots op haar producten en partners. Bekijk de referenties hieronder om te zien waar en door wie onze producten gebruikt worden.

Bekijk referenties in:
Bekijk merk:
KWx en Eekels: twee elektrische veerboten voor lake Ontario

Met meer dan 100 jaar ervaring is Eekels Technology, onderdeel van TBI, een vooraanstaande system integrator in de markten Marine & Offshore en Industry & Infrastructure. Onder de merknaam Marpower, levert het bedrijf klantspecifieke oplossingen op het gebied van energieconversie, aandrijvingstechnologie en automatisering voor schepen.

Bekijk referentie
Een installatietester die aansluit bij inspectiemetingen van deze tijd

Leo Smit staat al jaren met beide benen in de elektrotechniek en heeft geruime tijd als docent in het middelbaar beroepsonderwijs gewerkt. Sinds 1991 verzorgt hij NEN-cursussen aan het bedrijfsleven.

Bekijk referentie
KWx en Bakker Sliedrecht op technologisch geavanceerde schepen

Bakker Sliedrecht ontwerpt, installeert en onderhoudt complexe elektrische installaties en heeft een bewezen staat van dienst in de maritieme en offshore-industrie. Bij één van zijn projecten betrok de system integrator het team van KWx al vanaf de beginfase van de ontwikkeling.

Bekijk referentie
KWx belevert Strukton Rolling Stock op zijn eerste Indiase treinavontuur

In februari 2009 tekenden Strukton Rolling Stock en het Indiase Bharat Heavy Electricals Ltd. (BHEL) een 10-jaarscontract om de elektrische systemen voor 115 (6.000pk) locomotieven te ontwerpen en te leveren aan Indian Railways. Daarnaast was een zogenaamde ‘technology transfer’ een integraal onderdeel van het contract.

Bekijk referentie
PRE Power Developers en KWx: voorlopers in Electric Vehicle Charging

KWx is als partner en leverancier al vanaf de beginfase betrokken bij de ontwikkeling van de 10kW EV-laadmodule en levert belangrijke componenten waaronder koelprofielen en diodes. Terugdenkend aan deze eerste fase, prijst Menno Kardolus (CEO van PRE) de manier van zakendoen met KWx.

Bekijk referentie
Shell speurt op veilige afstand naar gaslekken met de FLIR GFx320

Voor inspecteurs van Shell Moerdijk bleek de GFx320 gasdetectiecamera van FLIR de perfecte oplossing voor inspectie van de raffinaderij in Moerdijk.

Bekijk referentie
Kropman Installatietechniek bespaart aanzienlijk op tijd dankzij de EurotestXD

Kropman Installatietechniek maakt gebruik van de nieuwste installatietester van Metrel, de MI3155 EurotestXD. Richard van Lümich deelt zijn ervaring.

Bekijk referentie
NSi - Nick Smit

Als installateur kom je diverse situaties tegen waarbij de oorzaak van storingen soms lastig te achterhalen is. Meten is dan het middel om meer te weten te komen.

Bekijk referentie
STAB - Peter Schneiders

Ik gebruik de instrumenten niet alleen in mijn eigen bedrijf waarbinnen ik ontwerp, installeer en inspecteer, maar ook in mijn rol als vakdocent in het onderwijs.

Bekijk referentie