Vermogenselektronica

Specialisten in vermogenselektronica

Het cluster vermogenselektronica van KWx biedt oplossingen voor al je uitdagingen. Een ervaren team staat voor je klaar met een breed productaanbod van sterke merken. Dat kunnen catalogusproducten zijn, maar ook klantspecifieke ontwerpen.

Het productaanbod van het cluster vermogenselektronica is in feite een complete stuklijst. Naast halfgeleiders van gerenommeerde fabrikanten als ABB en IXYS, bieden wij een brede range aan toebehoren.

Wij adviseren je graag

Vanuit onze jarenlange ervaring adviseren wij je graag bij de keuze van de juiste thyristor, diode, gelijkrichter, IGBT of MOSFET. Maar ook bieden wij het juiste koelprofiel of de juiste condensator (metaalfilm of elektrolytisch), weerstand, spannings- of stroomsensor, montagematerialen als clips en folie of snelle zekering met de bijpassende houder.

De specialisten van KWx denken met je mee

KWx levert, samen met haar producenten, een bijdrage aan het tot stand komen van nieuwe producten bij vraag uit de markt. Dat kunnen samengestelde klantspecifieke bouwgroepen zijn (zgn. assemblies). Maar ook, bij voldoende volume, halfgeleidermodulen of discrete componenten op basis van nieuwe materialen zoals Silicium Carbide (SiC). Levering naar partners over de grens is voor ons geen probleem.

Waarom kies je voor KWx?

  • Eén deskundige partner met een uitgebreid pakket halfgeleiders en toebehoren
  • Kennis van zaken
  • In veel gevallen voorraadhoudend

Lees meer