Directeur

Bij KWx in Oud-Beijerland, dé specialist in explosieveiligheid, vermogenselektronica, meetinstrumenten en kalibratie, leggen wij de lat hoog. KWx is dan ook niet voor niets 8 keer op rij verkozen tot 1 van de 70 Best Managed Companies in Nederland. Binnen deze innovatieve markt met volop groeipotentie werken wij met een mooie club mensen aan de toekomst. Een toekomst die KWx graag tegemoet gaat met een nieuwe Directeur. Ben jij de echte inspirator en visionair met focus op de markt die de kar komt trekken?

Vacature Directeur bij KWx

De functie van Directeur bij KWx in Oud-Beijerland daagt je uit om:

Met jouw visie en focus op de markt en in samenwerking met ‘jouw’ circa 30 KWx’ers méér te bereiken dan alleen omzet en marge. Namelijk: tevreden klanten, enthousiaste medewerkers en leveranciers waarop zij kunnen bouwen. Op inspirerende en mensgerichte wijze:

 • geef je leiding aan de vestiging en motiveer je jouw team indrukwekkende resultaten te boeken. Je stuurt direct het salesteam en de Operationeel Manager Sales aan en indirect het Sales Support Office.
 • zorg je samen met de Operationeel Manager Sales voor een optimale samenwerking tussen de verschillende afdelingen en goed op elkaar afgestemde processen
 • kan je na de recente, forse veranderingen het werkplezier terugbrengen en weerstand ombuigen naar resultaten.
 • zet je als eindverantwoordelijke in samenspraak met de Hemmink Groepsdirectie, kansen om in actie.

Jouw werkplek is tussen de mensen, want daar gebeurt het. Je werkt in een hecht team en met elkaar gaan jullie ervoor om de klant positief te verrassen.

KWx in Oud-Beijerland: jouw nieuwe werkgever?

Als we het hebben over dé specialist in explosieveiligheid, vermogenselektronica, meetinstrumenten en kalibratie, dan hebben we het over KWx. Vanuit de vestigingen in Nederland en België bedienen wij bedrijven over de hele wereld met onze specialisme. Sinds 2015 zijn wij onderdeel van de Hemmink Groep. Dit moderne familiebedrijf is opgericht in 1951 en levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken die toegepast worden in de (woning)bouw en industrie. Wij voorzien o.a. technische groothandels, installateurs, woningbouwverenigingen en de machinebouw- en elektrotechnische industrie van producten. Wij denken mee met klanten over thema’s als slim en snel installeren en veilig en comfortabel wonen. Innovatie, resultaatgerichtheid en samen het beste bereiken vinden wij heel belangrijk.

Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen. Dit doen wij samen met 140 medewerkers waar wij ontzettend trots op zijn. Dit blijkt uit het feit dat wij ons sinds september 2017 Beste Werkgever van Nederland 2017-2018 mogen noemen. Hét keurmerk van Effectory en Intermediair. Daarnaast staan duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en ontwikkeling van onze medewerkers centraal. Maar dat niet alleen. Ook sponsoren wij diverse goede doelen en zetten onze medewerkers zich in voor maatschappelijke organisaties. En als klap op de vuurpijl zijn wij al 8 keer verkozen tot Best Managed Company.

Waar Hemmink Groep uit ongeveer 140 medewerkers bestaat, zijn er bij KWx rond de 30 medewerkers actief.

Deze vacature Directeur bij KWx biedt (o.a.):

 • een bruto maandsalaris tussen de € 5.455,- en € 8.691, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.
 • een goede pensioenregeling.
 • een aanvullende variabele beloning en een bonusregeling o.b.v. bedrijfsresultaat.
 • 28 vakantiedagen en 12 atv-dagen.
 • leaseauto, laptop en telefoon van de zaak.
 • veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en nóg beter te worden.
 • betrokken topcollega’s die iets voor elkaar over hebben.

KWx in regio Rotterdam: jouw nieuwe werkplek?

Het frisse, nieuwe pand in Oud-Beijerland waar jij werkt, geeft je de energie om alles te geven wat nodig is voor deze directiefunctie. Dit pand vind je op het bedrijventerrein De Hoogerwerf, aan de Aston Martinlaan. Met de N217 en de A29 op een steenworp afstand, kunnen we gerust zeggen dat KWx goed te bereiken is met de auto. Extra mooi, je parkeert je auto gemakkelijk voor de deur. Kom je met het openbaar vervoer? Met de bushalte op de Maseratilaan om de hoek, loop je binnen no time het terrein op. Dus, of je nou uit Barendrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse of Zwijndrecht komt, je stapt binnen 40 minuten het pand van KWx binnen.

De ideale Directeur voor deze vacature bij KWx brengt mee:

 • de vaardigheid om het beste uit mensen te halen, ze te inspireren en ze te coachen.
 • het vermogen om visie te vormen, deze neer te zetten én uit te rollen.
 • een hbo- of wo diploma Bedrijfskunde/Economie
 • affiniteit met techniek.
 • zo’n 3 à 5 jaar ervaring als Directeur, Sales & Marketing Manager, Commercieel Manager, Verkoopdirecteur of CCO:
  • op internationaal niveau in een b2b omgeving
  • zodat je commerciële resultaten kan aantonen
 • tactvolle communicatie-skills die je een stevige gesprekspartner op alle niveaus maakt. Binnen en buiten de organisatie en in het Engels en in het Nederlands.

Interesse?

Herken jij jezelf in de rol van Directeur bij KWx? Solliciteer dan vóór 7 januari via dit formulier (verwijst door naar Hemmink.nl). Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Matthijs Breel, tel. 038-469 82 00.
Een online assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

De selectiegesprekken voor deze functie vinden plaats op maandag 14 januari op ons hoofdkantoor in Zwolle.
De gesprekken voor de 2e ronde vinden plaats op maandag 21 januari op het kantoor van KWx in Oud-Beijerland.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.